Цветанов: ГЕРБ ще подкрепи внесените в парламента министерски оставки (Обновена+СНИМКИ)

17:05, 07 сеп 18 / Политика 25 1571 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

ГЕРБ ще подкрепи внесените в парламента министерски оставки. Това заяви в село Драгиново председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, съобщиха от пресслужбата на партията.

"След коалиционния съвет с "Обединени патриоти" ще има повече яснота за министерските оставки. Колко ще бъдат те и кои ще бъдат те, ще бъде решено на коалиционния съвет", заяви пред журналисти Цветанов.

По думите му правителството е стабилно, има висок икономически растеж и 2.5 млрд. лв. повече приходи в републиканския бюджет. Той е споделил очакванията си, че ако се запази тенденцията за добра събираемост на приходите, бюджетът ще достигне 120 млрд. лв., което ще даде възможност отново да се увеличи минималното работно възнаграждение и да се "запълнят други дефицитни сектори".

"С откриването на новия политически сезон разбрахме, че в БСП са решили да започнат да се срещат с хората. На колегите от опозицията искам да кажа, че като народни представители да провеждаме непрекъснато срещи с гражданите е наше задължение и неслучайно през всичките тези години ПП ГЕРБ нито за миг не се е откъснала от хората по регионите и техните проблеми." Това коментира междувременно пред журналисти в Цветанов.

„Днес в село Драгиново се събрахме по много хубав повод - да дадем началото на строителството на нова придобивка за жителите на населеното място и да отчетем поредния изпълнен ангажимент от ГЕРБ. За съжаление, днес тук не дойде нито Корнелия Нинова, нито някой друг представител на БСП“, отбеляза политикът.

Цветанов сподели твърдото убеждение на всички в партията, че никой няма интерес от непрекъснатото противопоставяне. „Единствено ако сме обединени ще бъдем силни и ще направим България по-добро място за живеене с възможности за лична и професионална реализация“, подчертал е той.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама