Йордан Йовчев влиза със специална мисия във „Фермата“

18:30, 31 авг 18 / Любопитно 25 1167 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Световната спортна звезда Йордан Йовчев ще бъде част от звездния каст в новия сезон на „Фермата“, който стартира следващия петък, 7 септември. Най-успешният български гимнастик влиза в най-позитивното риалити шоу като участник със специален статут и мисия, за да вдъхнови останалите фермери със своите постижения, характер и оптимизъм.

Изпълнителните продуценти Иван и Андрей отправят покана към Йордан Йовчев заради огромните му постижения и у нас, и в чужбина, което е пряко свързано с концепцията на сезона „Съединение“. „Поканихме Йордан Йовчев не само защото той е една от най-големите световни звезди в спорта, но и защото е ярък пример за българин, който въпреки че е работил по света, винаги е избрал да се състезава под българския флаг, а е имал възможността да си осигури перфектните условия за спортна кариера, състезавайки се за друга страна“, допълва Андрей Арнаудов.

45-годишният Йовчев ще изпълнява както функцията на ментор и символичен „рефер“ между двете групи участници – българите, решили да градят живота си в чужбина, и тези, избрали да останат в родината си, така и ще бъде техен „вдъхновител“ и пример за сила на духа и тялото и родолюбие. „Аз като българин винаги съм искал да се чувствам добре, да вдигам знамето и да показвам, че ние, хората от България, наистина сме стойностни и можем, ако наистина искаме“, споделя спортната легенда.

В четвърти сезон на „Фермата“ Йовчев ще се присъедини към останалите трима известни участници в шоуто – музиканта Дидо от Д2, шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова и бизнесмена и треньор Ивайло Караньотов, ще се труди рамо до рамо с останалите, но за разлика от тях няма да се състезава за голямата награда от 100 000 лева. Неговият статут на вдъхновител и ментор ще му даде правото да разпределя задачите във Фермата, да дава имунитет от ратайство на двама състезатели и лично го защитава от участие в дуелите за оцеляване. Той самият признава, че иска да помогне на останалите играчи да дадат най-доброто от себе си, което да приближи всеки до реализирането на неговата индивидуална кауза.

„Приех участието в четвъртия сезон на „Фермата“, защото е едно ново предизвикателство за мен. Имам положително чувство, че ще се справя добре и има какво специално да дам на участниците. Мисля, че мога да помогна те да разгърнат потенциала си или да ги напътствам така, че те наистина да се справят по най-добрия възможен начин“, коментира Йовчев. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама