Бизнесменът Ивайло Караньотов влиза във „Фермата“

16:00, 29 авг 18 / Любопитно 25 5529 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бизнесменът Ивайло Караньотов е третата популярна личност, която зрителите ще гледат от 7 септември в новия сезон на хитовото риалити „Фермата“. Той се присъединява към другите двама вече известни участници в шоуто – фронтменът на група D2 – Дидо и шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова.

60-годишният Ивайло е бивш спортист, настоящ бизнесмен, баща и треньор на Ангел Караньотов, единственият състезател у нас, постигнал шампионски титли в три различни мото дисциплини. „Ивайло има силата да променя хората. Той е от този тип лидери, които са по-скоро вдъхновители“ – коментира новия участник Иван Христов, продуцент и водещ на „Фермата“.

В биографията си на атлет Ивайло Караньотов все още държи два неподобрени рекорда в спринта и 6-то място от Олимпиадата през 1980 г. Той е син на легендата на българския театър - Славка Славова и съпруг на актрисата Аня Пенчева. Твърди, че голямото му семейство е неговото вдъхновение, а „Фермата“ - предизвикателството, което очаква с нетърпение.

Въпреки че се описва като „градско момче“ и признава, че никога не се е занимавал със селскостопанска работа, Ивайло е категоричен, че е готов да се справи със задачите в шоуто. „Виждам, че във „Фермата“ много се гради, строи, сами си създават всичко. Това е нещо, в което нескромно мога да кажа, че ще бъда много силен. Това ми е силната част - работя много с ръцете си, много съм строил и много съм се трудил“, добавя 60-годишният спортист. В момента управлява малък бизнес и е напълно отдаден на кариерата на сина си, на когото е треньор и мениджър.

На 7 септември по bTV Ивайло Караньотов ще прекрачи прага на „Фермата” 4 заедно с още 20 участници, с които ще се състезава рамо до рамо за голямата награда от 100 000 лв.

„Аз съм много свързан със семейството ми и при всички случаи ще ми е много мъчно за всички. Но аз всъщност отивам там, за да си почина”, шеговито мотивира участието си Ивайло. За решението си да влезе в шоуто бившият атлет не споделя дълго време със семейството си, но се подготвя усилено: „Започна да става рано, да гледа видео клипове за цепене на дърва, носене на тежести – подготвяше се физически до краен предел, което е типично за него. Дори решихме, че вече е решил да сбъдне мечтата си да изкачва връх Еверест“, споделя синът му Ангел Караньотов.

Освен с вълнуващи изпитания за духа и физиката, „градското момче” ще трябва да се справя и с всички предизвикателства на новия сезон. „Ще има повече битки, повече нови правила, повече история. Досега във „Фермата“, макар и не като основна тема, емиграцията винаги е стояла като нишка, а в новия сезон сме я извели като конкретна тема. Затова стартираме шоуто с два отбора - единият е отборът на българите, които са останали да се борят тук в родината си, а другият ще бъде на българите, предпочели да се реализират извън границата на страната.

През първите седмици те ще бъдат противопоставени, ще има колизии и сблъсъци между тях, а в последствие ще се случи съединението“, разкри Иван Христов за мисията на предстоящия сезон.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама