Видин се включва в кампанията ''Да изчистим България заедно''

15:00, 12 сеп 18 25 1144 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Инициативата ще се проведе на 15 септември в цялата страна. Заявените от институциите и гражданите места за почистване в град Видин са: Крайдунавски парк - в участъка от Колодрума до плаж “Баба Вида”, парк “Владикина бахча”, парк “Нора Пизанти”, парк “Рова” - участък от ул. ”Антон Страшимиров” до ул. ”Михаил III Шишман”, зелена площ на кръстовището на ул. „Широка” и ул. „Христо Ботев”, детски площадки в жилищните квартали, както и селища на територията на Община Видин.

За съботния ден Общината е организирала 3 пункта, на които ще се раздават безплатно чували и ръкавици на гражданите (от 9:00 ч. до 10:30 ч).: на паркинга на Община Видин,спортната площадка в зелената площ на кръстовището на улиците „Широка“ и „Хр. Ботев“, на паркинга на Регионална здравна инспекция.

Призоваваме всички жители да станат част от инициативата, като почистят междублоковите пространства и районите около домовете си. За своевременното извозване на събраните отпадъци е необходимо те да бъдат поставени отделно, до контейнерите.

Нека заедно се погрижим за Видин и го превърнем в по-уютно място за живеене.

За информация и въпроси в деня на кампанията, гражданите могат да позвънят на тел. 094 / 609 459 и 0899 123 534.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама