One Love Tour гостува във Варна, Графа на бис

13:26, 16 сеп 19 25 1540 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

One Love Tour гостува във Варна и многохилядна публика препълни Морската градина. Това бе един от най-знаменателните фестивални дни от старта на турнето, съобщиха организаторите.

„Арена на дуелите” отбеляза своеобразен рекорд от желаещи да се включат в игрите, от най-гледания риалити формат Фермата. Хора от всички поколения искаха, да проверят възможностите си и да изпробват силите си. Импровизираната арена и времето се оказаха недостатъчни за множеството ентусиасти.

Дуетите между Графа и македонските звезди, с които завършва вечерният концерт, са кулминацията на фестивала. Съвсем импровизирано, на песента „Свобода”, която е на Графа и Next Time, изпълнителите развяха българското и македонското знаме. Реакцията им предизвика бурни овации, скандирания и мотото за „Една любов” сякаш преливаше от публиката. Дълго време продължиха възторжените аплодисменти и Графа излезе на бис. 

Запомнящият се концерт започна с младите възпитаници на музикалното училище Денис, Антон и Венелина. Продължи с гласовитата и талантлива VICTORIA, а специални гост-изпълнители бяха Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. Техният репертоар разтанцува всички пред сцената, в ритъма на любимите парчета. 

Най-популярният македонски рапър - Слаткаристика, вече е истинска сензация и сред българите. Публиката пя заедно с него и знаеше текстовете на хитовете му, превзели музикалните класации.

Най-пъстрата и шарена „Алея на занаятите”, показа разнообразието на местните традиции и бит. Благодарение на Регионален център София - ЮНЕСКО, бяха представени регионални занаятчии, които впечатлиха гостите.

Безплатният фестивал One Love Tour продължава на 27 септември в Скопие и завършва на 5 октомври в Стара Загора, по повод празника на града. 

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама