Изчезнали пари са причината баща да пребие дъщеря си във Варна

11:40, 05 мар 19 / Крими Сподели в: 25 662 Topnovini Автор: Topnovini
1

Изчезнали пари са причината 14-годишното момиче от Варна да бъде пребито от баща си. На 1-ви март между 45-годишният Христо Христов и дъщеря му избухнал скандал по повод липсваща сума от дома, който прераснал в побой над детето. То в момента е в болница с телесни повреди от побоя.  

Христов е баща на три деца. Голямата му дъщеря и пострадалото 14-годишно момиче живеят при него, а синът му - при майка си. Заради упражнено домашно насилие над по-малката дъщеря и сина му миналата година съдът е издал заповед за защита от домашно насилие.

С нея му е било забранено да доближава двете си деца и да се въздържа от домашно насилие. Въпреки това 14-годишното момиче решило да заживее при бащата си и се пренесло при него, съобщават от пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна. 

Срещу Христов има издадена и ограничителна заповед да не доближава бившата си съпруга. Той е осъждан два пъти на пробация - за закана с убийство и за нарушаване на ограничителната заповед. 

Районната прокуратура във Варна внесе искане за определяне мярка за неотклонение „задържане под стража“. Съдебното заседание е насрочено за днес в 11:55 часа. 

 

Сподели в:

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани