Благотворителна кулинарна изложба във Варна

12:19, 02 дек 18 / Култура 25 2055 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За осма поредна година общината и Варненска туристическа камара организират кулинарна изложба с благотворителен базар, свързана с големия християнски празник Никулден. Събитието се провежда днес при свободен вход на в зала „Младост Б“ на Двореца на културата и спорта във Варна. Откриването на празника бе от 12:00 часа.

В кулинарното състезание ще участват елитни ресторанти, отбори на учебни заведения, читалища и индивидуални участници. Те ще демонстрират професионалните си кулинарни умения и таланти, като се представят със свои оригинални ястия и специалитети. Гостите и жителите на града ще открият многобройни кулинарни „съкровища”, които ще могат да закупят и споделят със своите семейства, близки и приятели.

Мотото, под което ще се проведе тази кулинарна фиеста, е „Да споделим Никулден“. С даренията ще бъде подпомогнат Дома за възрастни „Гергана“.

Изложбата има състезателен характер и участниците в нея ще получат достойна оценка за положения труд и творчески кулинарни виждания. Съпътстващата програма включва художествени и музикално-артистични изяви на училища,  читалища и детски школи.

Организаторите обещват много награди и изненади!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама