Карин дом започна благотворителна коледна кампания

11:30, 10 ное 18 25 1175 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В навечерието на хубавите Коледни и Новогодишни празници, Карин дом стартира ежегодната си кампания за продажба на Коледни Картички и Календари за 2019г, създадени заедно с децата в Карин дом. Повече за кампанията можете да научите от сайта на организацията: www.karindom.org.

Тази година Коледната кампания на Карин дом ще се стреми да осигури средства за включване на деца със специални потребности в група за обучение по метода на Мария Монтесори. Това обучение ще подпомогне деца с различни състояния – леки и умерени умствени увреждания, синдром на Даун, церебрална парализа и деца с комуникативни нарушения да придобият предучилищни, основни училищни, социални и ежедневни умения чрез различни дейности. Монтесори групата се води от опитен Монтесори педагог, а по време на полудневните занимания децата рисуват, моделират и апликират по различни теми, включват се в „Монтесори кухня“, тонус групи и музикотерапия, в разходки, еко-инициативи и тържества.

Цени на картичките и календара – дарение:
Цена на една картичка: 2.00 лева
Цена на една картичка, при закупуване на над 500 картички: 1.50 лева.
Цена на календар пирамидка – 5лева
Цена на арт календар “Усмихни се”2019 – 14.00 лева

Картички и календари можете да поръчате до 18 декември на телефон 052/302 518 или на имейл: [email protected]. Поръчки можете да направите от цялата страна и чрез новооткрития онлайн семеен магазин на Карин дом: https://magazin.karindom.org/.

Карин дом е организация с нестопанска цел, която предоставя професионални услуги за деца със специални нужди и техните семейства, разпространява своите добри практики чрез обучения на родители и специалисти. Карин дом разполага с висококвалифицирани специалисти (физиотерапевти, психолози, логопеди, специални педагози, социални работници), които прилагат утвърдени от световната практика терапевтични методи.

Вече 22 години Карин дом работи за изграждане на толерантност в българското общество, за промяна на нагласите към децата и хората със специални нужди. Организацията насърчава доброволчеството и социалната ангажираност на младите хора в страната.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама