Къде няма да има вода в София

06:50, 26 юни 20 / София 25 682 Цветилена Симеонова
Снимка: CANSTOCKPHOTO

На 26 юни 2020 г. (петък), във връзка с превключване на новоизграден водопровод на ул. „Николай Хайтов“ жк. „Изток“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Драган Цанков“, ул. „Самоков“, ул. „Тинтява“,ул. „Д-р Любен.

Русев“№22-24.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Самоков“ ъгъла с ул. „Чрлз Дарвин“.

На 26 юни 2020 г. (петък), във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Шумака“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Вилна зона „Шумака“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Симеоновско шосе“ отбивката за резервоара.

На 26 юни 2020 г. (петък), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Владайска река“ НПЗ „Хаджи Димитър“ се налага спиране на водоподаването от 08:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Владайска река“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Градинарска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Владайска река“ пред входа на „Топливо“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!