Фандъкова не знае дали ще се кандидатира за четвърти мандат

12:00, 07 апр 19 / Политика 25 1063 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Йорданка Фандъкова обяви, че още не е решила дали ще се кандидатира за четвърти мандат като кмет на София. Това обяви самата тя пред Нова тв.

"Не съм от политиците, които не слизат от колата, моите обувки най-често са кални. Наистина управлявам най-големия град и това е огромна отговорност. Имало е много моменти, когато съм се чувствала оскърбена и ядосана. Това е най-вече, когато прочета или чуя лъжа, защото е трудно да опровергавам. Когато се оправдаваш, остава у хората чувството за някаква далавера. Най-много ме наскърбява това, че около избори периодично започва да се говори, че отново съм болна, което тревожи близките ми", разкри Йорданка Фандъкова.

"Винаги съм смятала, че здравето е божия работа. А ракът е просто диагноза. Съпругът ми беше винаги до мен. Съпругът ми е по-затворен, той е главата на семейството. След толкова години любовта е различна. Внуците създават усещането, че можеш да си позволиш повече, да ги поглезиш, да се порадваш. Обичам дъщеря си повече от себе си", сподели тя.

Относно скандала "Артекс" Фандъкова е на мнение, че няма поправка "Артекс" и това вече трябва да е станало категорично ясно.

"Имам си жилище, то е придобито като обезщетение. Стига ми. Никога не съм водила подобни разговори", коментира столичният кмет имотното си състояние.

Относно за заплахите и натиска, свързан с поста, който заема, Фандъкова обясни, че знае за заплахите към главния архитект. "Той сподели за есемеси. Фигурата му е такава, да бъде подложен на натиск от всички страни. Няма навика да се оплаква и не ми се е оплаквал. Аз не съм получавала, вероятно защото всеки вече знае, че категорично не се поддавам на натиск", обясни тя.

Попитана за прословутия ремонт на "Граф Игнатиев", Фандъкова разкри, че ще направи всичко възможно, за да може хората да харесат промените. "Вярвам, че ремонтът ще бъде харесан. След като са отстранени всички забележки, се надявам това да бъде една достойна улица за центъра на София", каза столичният градоначалник.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама