Оставиха в ареста трима от задържаните за побоя в Куклен

16:14, 02 май 19 / Крими 25 437 Topnovini
1

Пловдивският районен съд взе най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо трима от обвиненяемите за извършване на хулигански действия в гр. Куклен на в неделя. Това съобщиха от пресцентъра на Съдебна палата – Пловдив.

Районният съд прецени, че от показанията на свидетелите, от направените огледи и от изготвените съдебно-медицинска и авто-оценъчна експертиза може да се направи обосновано предположение, че те са съпричастни към повдигнатите им обвинения за умишлени престъпления, наказуеми с лишаване от свобода.

Обстановката в Куклен е нормализирана след масовото сбиване

Според съда е налице опасност при по-лека мярка за неотклонение тримата да извършат престъпление, включително и срещу правосъдието, за това им наложи мярка „задържане под стража“. Определението не е окончателно. То подлежи на обжалване пред Окръжен съд.

Семейството, нападнато от 20 пияни мъже в Куклен, проговори за първи път

Спрямо Р. К., /на 22 г./, са повдигнат три обвинения, а именно за хулиганство, за причиняване на лека телесна повреда на полицейски служител при изпълнение на служебните задължения и за унищожаване на чужди движими вещи – предно обзорно стъкло на патрулен автомобил на ОД на МВР-Пловдив. Две обвинения има срещу 25-годишния В.К . Те са за хулиганство и за унищожаване на чужди движими вещи – предно обзорно стъкло на патрулен автомобил на ОД на МВР-Пловдив, извършени на 28 април 2019 г., в гр. Куклен. И. А., на 21 г., е обвинен в това, че на 28 април 2019 г., причинил лека телесна повреда на втори полицейски служител при изпълнение на служебните задължения.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани