Спират движението между Владая и Горно Драгичево заради ремонт

07:30, 02 ное 18 25 1223 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес, 2 ноември, от 9 ч. до 22 ч. ще бъде ограничено движението по път I-1 София - Перник, в отсечката от гара Владая до разклона за Горно Драгичево (от км 281+100 до км 282+000). Ще се пропускат само автомобилите със специален режим на движение. Ремонтните работи в 900-метровия участък, които до този момент се извършваха без пълно спиране на движението, завършват по-рано от предвиденото и утре, когато ще се полага последният асфалтов пласт е необходимо пълно спиране на трафика.

Превозните средства се насочват по АМ „Люлин“, а като алтернативен обходен маршрут леките автомобили могат да ползват и третокласния път III-1801 Суходол - Мало Бучино - Голямо Бучино - Перник.

Продължава ремонтът на 600-метровия участък от път I-1 от края на четирилентовото платно до входа за с. Владая (от км 278+556 до км 279+170). В тази отсечка и утре от 9 ч. до 17 ч. движението ще се осъществява в една лента във всяка посока. След 18 ч. ще има две ленти за Перник и една за София.

Пътноподдържащото дружество е максимално мобилизирано да завърши ремонтните дейности колкото се може по-бързо, за да не се затруднява трафикът през Владая.

Агенция „Пътна инфраструктура“ се извинява на шофьорите за причиненото неудобство, но извършваните ремонтни дейности са необходими за безопасността на движението при предстоящата зима.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама