Росен Желязков откри реновирана пощенска станция в Сърница

14:01, 24 юни 19 / Политика 25 1377 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Жителите на Сърница ще ползват пощенски услуги в реновирана станция, заяви министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков. Заедно с кмета на общината Неби Бозов и изпълнителния директор на „Български пощи“ Деян Дънешки, той откри административната сграда на общината, в която е разположена и пощата, съобщиха от МТИТС.

В церемонията участва и председателят на парламентарната комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения Халил Летифов. Сградата е реновирана по програма „Красива България“.

Министър Желязков каза още, че жителите на най-младата община –Сърница, активно използват традиционните пощенски услуги. По думите му станцията обслужва около 3500 човека. През 2018 г. те са изпратили и получили около 20 000 писма. В пощата се извършват и много съвременни услуги като парични преводи, плащане на комунални услуги и продажба на електронни винетки, добави министърът. Росен Желязков подчерта още, че служителите на община Сърница администрират дейностите изцяло по електронен път.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама