Петгодишно момче пострада след инцидент на игрище в Пазарджик

11:08, 14 юни 19 / Общество 25 173 Topnovini
1

5-годишно момче пострада при инцидент с метална врата на спортно игрище. Настанено е в Хирургичното отделение на МБАЛ - Пазарджик. Това съобщи за Радио „Фокус“ – Пазарджик началникът на отделението д-р Васил Ковачев.

Той обясни, че детето е прегледано и е в стабилно състояние.

„Изключени са паренхимни, кухинни и мекотъканни увреди. Установено е, че то е със счупена дясна ключица“, уточни д-р Ковачев. Той обясни, че инцидентът е станал при падане на метална врата.

„Това са съобщили родителите на дежурния лекар, като те са обяснили, че детето е било затиснато от металната врата на спортно игрище. По думите на майката това са две игрища с метална врата, която ги свързва. При преминаване от едното в другото майката и по-голямото дете са били по-напред, а металната врата е паднала и е затиснала по-малкото“, коментира д-р Ковачев.

По информация на родителите инцидентът е станал снощи в двора на Спортното училище в Пазарджик. "В полицията в Пазарджик и на телефон 112 няма подаден сигнал за пострадалото дете", каза говорителят на полицията Мирослав Стоянов.

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани