Глобиха полицай, паркирал патрулка на място за хора с увреждания във Велинград

15:35, 28 ное 18 25 1237 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Младши автоконтрольор от полицейското управление във Велинград е получил акт за нарушение на пътния закон, след като паркирал служебен автомобил за паркомясто за хора с увреждания, съобщи говорителят на полицейската дирекция Мирослав Стоянов.

В дирекцията бил получен сигнал със снимка от гражданин, на която се вижда паркирания патрулен автомобил и пътният знак, че мястото е за лица с увреждания. Веднага след като разбрал за нарушението директорът на областната полицейска дирекция старши комисар Йордан Рогачев разпоредил да се установи кой е полицейският служител, нарушил законовите разпоредби и да му бъде съставен акт по закона за движение по пътищата.

От полицейската дирекция отказаха да съобщят името на виновния служител, но уточниха че размерът на глобата по съставения акт ще бъде определен от началника на полицейското управление във Велинград, пише ''24 часа''. В тази връзка старши комисар Рогачев заяви, че с поведението си полицейските служители трябва да дават пример на останалите, като самите те спазват стриктно правилата за движение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама