Съдят баща, пребил сина си с чук в Пазарджик

15:30, 16 ное 18 / Крими Сподели в: 25 649 Topnovini Автор: Topnovini
1

Баща от пазарджишкото село Добровница, пребил до смърт сина си с чук , застана пред местния Окръжен съд, но магистратите не приеха молбата на адвоката му делото да премине по реда на съкратеното съдебно следствие, пише ''Монитор''.

78-годишният Христо Присадов не успя да даде адекватно обяснение пред съдебния състав как е ударил 54-годишния си син Илия с тежкия предмет. Драмата се е разиграла на 23 септември миналата година в дома на фамилията, където често избухвали скандали заради пиянството на Илия.

Неговите родители били подложени на постоянен тормоз, той често им налитал да ги бие и заплашвал, когато бил почерпен с алкохол. Във фаталния ден конфликтът станал разгорещен и бащата не издържал, грабвайки чука, с който започнал да налага сина си. „ Търпяхме го с години, но не съм желаел смъртта му“, промълви в залата възрастният човек и допълни, че съжалява за стореното.

Магистратите разпоредиха по делото да бъде назначена нова съдебно-медицинска експертиза от психиатър, психолог и невролог.

Сподели в:
Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани