Организират безплатни дигитални обучения в Ловеч

19:15, 11 сеп 18 25 1203 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

12 специално обучени от Google консултанти ще водят безплатни семинари и индивидуални обучения в повече от 37 града в България. Трейнърите ще се фокусират върху възможностите, които дигиталният свят предоставя и ще обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж.

Проектът Google Дигитален гараж стартира през месец май, а следващата спирка е град Ловеч.

Семинарът в Ловеч ще се проведе с подкрепата на Община Ловеч на 18 септември  от 18:00 до 19:30 часа на ул. "Търговска" 22, зала на Общински съвет, втори етаж. Можете да се запишете и за индивидуална консултация тук.

Google има за цел да обучи 15 000 души от малки и средни предприятия до края на годината. Подробна информация за графика на турнето и за това как да се регистрирате в програмата е публикувана на уебсайта .

Дигитален гараж е програма, която помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки собствено темпо и чрез гъвкави и персонализирани уроци. Кампанията в България ще продължи до края на 2018 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама