НАП обяви търг за апартамент в хотел на морския бряг в Балчик

18:00, 11 окт 18 25 1586 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Апартамент /студио/ в хотел на крайморската алея в Балчик обявиха на таен търг публичните изпълнители при ТД на НАП Варна.

Студиото се намира на ул. Залез /ул. Възкресия Деветакова № 19/. Състои се от предверие, килер, дневен тракт, баня и тоалет и е с площ от 42.75 кв. м. Желаещите да станат собственици на крайморския имот могат да участват в търга, който е обявен за 11 декември. Началната тръжна цена, от която ще започне наддаването за студиото, е 52 500 лева.

Кандидат-купувачите могат да извършат оглед на крайморския имот от 5 до 13 ноември по местонахождението му.

От началото на годината публичните изпълнители от ТД на НАП Варна са провели 315 търга, на които са обявени за продан вещи и имоти на длъжници с просрочени данъчни и осигурителни задължения. Постъпленията от проведените търгове в републиканския бюджет са в размер на над 2 млн. лева.

От приходната агенция съобщават още, че гражданите могат да получават на електронната си поща публикуваните съобщения за публични продажби в портала "Продажби" на НАП. За тази цел е необходимо те да заявят своя абонамент в портала, като имат възможност да изберат и за какви категории вещи да получават известия от НАП.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама