Избират малки Мис и Мистър в Албена

12:40, 07 сеп 18 / Култура 25 1112 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

16-тото издание на Националния детски конкурс за красота и таланти ''Малка Мис и Мистър, Мис и Мистър Тийн България'' 2018 ще се проведе от днес до 11-ти септември в Албена. Курортният комплекс за пръв път ще бъде домакин на престижния детски форум.

Участниците ще имат възможност да се забавляват в Аквапарк ''Аквамания'' и на плажа, а финалът на конкурса ще се проведе на сцената на Вариете-театър "Албена".

Деца от 4 до 18 години от цяла България си дават среща на брега на морето, за да покажат своите сценични умения и талант и да намерят нови приятели. 

В рамките на форума ще се състои парти на приятелството – делегациите на градовете се представят на сцената с  оригинални програми, а децата се запознават и разменят сувенири. Втората вечер е посветена на ''Весел Карнавал'', със забавления за деца и родители.

В Арт фестивала NEW STARS се включват по-голяма част от участниците –  с песни, групови и индивидуални танци.

Финалният спектакъл ще протече в три тура  - атрактивно откриване с танц на участниците, представяне в облекла, дефиле в национални носии и парад на принцове и принцеси.

Всички участници ще получат титли, корони, трофеи, подаръци, а победителите ще имат правото да представят България в престижни международни конкурси в Бразилия, САЩ, Гърция, Южна Африка, Тайланд и др.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама