Търсят специалисти за работа в болницата и администрацията в Балчик

15:45, 27 авг 18 25 1327 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Общинската многопрофилна болница за активно лечение в Белия град е обявила конкурс за началници на пет отделения - акушеро–гинекологично, детско, неврологично, вътрешно и хирургично. Конкурсът ще се проведе на 25 септември, а документи за участие се приемат до 17 септември всеки делничен ден от 08:00 до 15:00 ч. в администрацията на здравното заведение.

Освен удостоверения за образование, опит и членство в Български лекарски съюз, кандидатите ще трябва да представят проект на тема „Предизвикателства за управление на болничното отделение при актуалната нормативна уредба на Министерство на здравеопазването и Националната здравноосигурителна каса за тригодишен период, с цел осигуряване на ефективен контрол на разходите и мерки за повишаване качеството на лечебната дейност“.

Администрацията в Балчик също обявява конкурси за назначаване на държавни служители – главен архитект, старши юрисконсулт, главен експерт „Евроинтеграция, международно сътрудничество”, счетоводител, главен инспектор ревизор по приходи. Конкурсите ще се проведат по документи, решаване на тест и интервю с допуснатите кандидати. Крайният срок за кандидатстване е 13 септември.

Ще се проведе и конкурс за управител на Центъра за настаняване от семеен тип в Балчик, със срок за участие 1 октомври. Повече подробности са поместени на общинския сайт balchik.bg.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама