Предсказанията на Нострадамус: Какво ни очаква през 2023 г.?

15:10, 01 яну 23 / Любопитно 25 2598 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Нострадамус е астролог от 16-ти век, лекар, обвинен за еретик, на когото се приписва предсказването на Големия пожар в Лондон, идването на власт на Хитлер, атентатите от 11 септември 2001 г. и пандемията от COVID-19.

Наричан „пророкът на съдбата“, смята се, че мрачният светоглед на Нострадамус е бил оформен от травмата от загубата на съпругата и малките си деца от болест, вероятно от чумата. Неспособен да излекува онези, които обича най-много, изглежда той се е заел със задачата да предупреди хората чрез разкритията си за гибел.

С публикуването на прочутата си книга „Пророчествата“ през 1555 г. Нострадамус подарява на света и бъдещите поколения поетичен том, който предсказва войни, епидемии, природни бедствия, граждански вълнения, политически убийства и други подобни.

Прогнозите на Нострадамус за 2022 година включваха завладяващата сила на криптовалутата и скока на канибализма, като отговор на инфлацията. Сега New York Post пубикува предсказанията на Нострадамус за 2023 г.

Глобално затопляне и много, много мъртви риби

В един малък пасаж за предстоящо морско унищожение, Нострадамус предсказва: „Като слънцето главата ще опали сияещото море: Живата риба на Черно море почти ще се свари.“

Това се проверява, тъй като последните изследвания показват, че много от най-често консумираните видове риби могат да бъдат изправени пред изчезване, като пряк резултат от затоплянето, т.е. затоплянето на океаните на Земята, причинено от изменението на климата.

Трета световна война

Нострадамус пише, че 2023 ще намери света въвлечен в: „Седем месеца голяма война, хора мъртви поради зло.“

Това може да се приложи, макар и малко късно за опустошителния конфликт в Украйна, който досега беше белязан от военни престъпления и голям брой цивилни жертви. По отношение на „злото“, което обвинява Нострадамус, насаждане на омраза, раздаване на смърт, Владимир Путин се доближава доста до олицетворението, пише Vesti.bg.

Пророчеството сочи, че конфликтът ескалира в пълномащабна световна война през идната година, която, като се имат предвид заложените ядрени арсенали, може да се равнява на апокалиптични нива на унищожение. Но почакайте! Става по-зле!

Антихристът идва

Нострадамус пише, че през или около 2023 г. „Антихристът много скоро унищожава тримата. Двадесет и седем години неговата война ще продължи. Невярващите са мъртви, пленени, заточени. С кръв, човешки тела, вода и червена градушка, покриваща земята.”

Ние можем само да се надяваме, че 2023 няма да бъде толкова зле.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама