Фен на Аржентина отвлече автобус, не искал да изпусне мача срещу Хърватия

11:47, 16 дек 22 / Спорт 25 1981 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Запален фен на националния отбор на Аржентина отвлече автобус от градския транспорт в Буенос Айрес. Причината – мъжът не искал да изпусне двубоя с Хърватия, който „гаучосите” спечелиха с 3:0.

Аржентина сложи край на „хърватската мечта“ и отива на финал на Световното

За да не изпусне първия съдийски сигнал на двубоя, мъжът седнал зад волана, когато шофьорът спрял автобуса на червен светофар, за да си купи нещо за хапване. Така фенът поел контрол над пълното с хора возило по линия 4000 в предградието „Сан Мигел” и натиснал газта. Очевидци разказват, че той не се съобразявал с червените светофари и ограниченията на скоростта в продължение на близо 8 километра.

Полицията съобщава, че автобусът би открит изоставен само на метри от жилището на футболния фен. Когато служителите на реда отишли да го арестуват го заварили да гледа първите минути на мача. Но след задържането той така и не успял да се наслади на победата на любимия си отбор, съобщи Нова телевизия.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама