Увековечиха лика на кралица Елизабет II на коледен пуловер

19:35, 07 дек 22 / Любопитно 25 2050 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Лондонската компания Notjust Clothing създаде два кралски коледни пуловера, които ще зарадват феновете на кралското семейство в списъка с подаръци на британците тази година.

Коледният асортимент включва възпоменателен пуловер с лика на кралица Елизабет II (44 долара), както и празничен вариант на емблематичния пуловер на принцеса Даяна с черна овца (44 долара), като и двата са произведени в Обединеното кралство.

Черният пуловер в чест на покойния монарх е с бяла илюстрация на младата кралица Елизабет, която носи тиарата си, заедно с рисунка на снежинки и думите „Весела Коледа”.

На гърба на пуловера е изписано „1926 – 2022” над празнично Корги, носещо коледна шапка, и посланието „Благодаря ви за всичко, мадам”.

За феновете на Даяна Notjust е използвал като прототип известният пуловер с черна овца на покойната принцеса на Уелс и му е придал коледен вид, като е заменил овцете с празнични елени.

Пуловерите са изработени от акрилна прежда, произведена от рециклирани отпадъци, и според марката половината от приходите ще отидат за благотворителните организации за младежки спорт Football Beyond Borders и Bloomsbury Football.

Представител на марката - която от 2017 г. насам е събрала повече от 100 000 долара за благотворителност - заяви, че Notjust е избрала да помогне на организации, които „използват силата на футбола, за да променят живота на младите хора”, вдъхновени от тазгодишното Световно първенство по футбол, пише БГНЕС. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама