Скритото послание зад целувката по челото

20:15, 02 дек 22 / Любопитно 25 2766 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Целувката по челото често изглежда много интимен акт, защото с нея някой ви показва, че означавате много за него. Такава целувка може да означава силна обич, но и утеха. Също така, целувка по челото от вашия партньор означава, че той иска да се грижи за вас, да ви защити.

С целувка по челото половинката ви казва, че я е грижа за вас, че иска да споделя пространството с вас, че означавате много. Целувката по челото също е знак за обожание – да целунеш някого по челото е като да кажеш „ти си красив/а“ или „обичам те“, пишат от ddl.com, цитирани от БГНЕС. 

Този тип целувка е фантастична, защото това е много малък жест, който показва, че вашият партньор мисли за вас по добър начин. Освен това ви показва, че сте в ума на човека, който ви целува. Това е като да целува душата ви – нашето чело представлява третата чакра, която е центърът на предвидливостта и интуицията. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама