Големите кавички: „Няма място за гнусливост в политиката“

11:34, 10 ное 22 / Големите кавички 25 2408 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

„Не мисля, че когато става дума за бъдещето на държавата, на българския бизнес, на българските граждани, как те посрещат зимата, има място за гнусливост“. Така лидерът на партията „Български възход“ Стефан Янев отговори на въпроса дали е гнуслив в политиката по отношение на коалициите.

В крайна сметка, влизайки в политиката, поемаме риска да бъдем мразени и разкъсвани от различни внушения и оценки, но да свършим работата в интерес на хората“, добави той.

„При трети мандат – независимо дали ще бъде връчен на нас или на когото реши президентът, аз си представям сценария за провеждане на разговорите по този начин – от най-малките. Тоест ние с ДБ сядаме първи и така във възходящ ред. Преди да се направи общ разговор – дали ще е лидерски, дали между специалисти - трябва да има поотделно разговори, да се види каква е нагласата. Този разговор може да роди мнозинство, което аз наричам 160+”, каза Янев.

Запитан дали би бил кандидат за премиер, Янев отговори, че това е въпрос на разговори. „Не бих казал, че сега е моментът да се самопредлагам”, коментира той и потвърди, че има идея за имена на хора от други парламентарни групи, които би поканил за министър.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама