Кой iPhone можете да закупите на ниска цена през 2022 г.?

18:05, 02 ное 22 / Любопитно 25 2002 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Обичате телефоните на Apple, но не искате да похарчите всичките си спестявания за нов смартфон?

Ако бюджетът Ви не позволява дори да си представите закупуването на новия iPhone 14, но също така никога не сте допускали, че може да преминете към друга марка мобилни телефони… то сте попаднали на правилното място.

В тази статия ще Ви представим някои алтернативи на най-новите модели на Apple, пуснати през последните години, но чиито спецификации все още са едни от най-добрите. По този начин няма да правите компромис с качеството и заедно с това бюджета Ви няма да пострада инвестирайки в iPhone, който ще свърши страхотна работа.

И така, ето кой iPhone можете да закупите на ниска цена през 2022 г. 

iPhone 12

iPhone 12 е на повече от две години. iPhone 12 продължава да остава един много актуален модел телефон, като вземем предвид сравнително краткия период, изминал разпространението му. Факт е че Apple отдава голямо значение както на спецификациите на своите телефони, така и на дългата софтуерна поддръжка, предлагана от моделите пуснати на пазара.

Екранът на iPhone 12 е 6.1-инчов Super Retina XDR OLED, с перфектна резолюция за всеки потребител, колкото и взискателен да е той към изображението.

iPhone 12 има три опции за вътрешна памет. По-точно говорим за 64GB с 4GB RAM, 128GB с 4GB RAM и 256GB с 4GB RAM.

Телефонът е сертифициран по IP68, така че може да се справи със злополука включваща вода.

Друго, което трябва да знаете за iPhone 12 е, че той има две основни камери, всяка с 12MP, както и 12MP селфи камера. Телефонът може да снима в 4K.

iPhone 12 струва от 919,99 лв. и повече.

iPhone 11

Година преди пускането на iPhone 12, се появи на пазара iPhone 11 и той остава доста атрактивен дори и през 2022 г. С 6,1-инчов Liquid Retina IPS LCD дисплей, смартфонът е идеален за Вас, ако сте потребител на съдържание на такъв тип устройство.

iPhone 11 притежава стандартните опции за памет, а именно 64GB с 4GB RAM, 128GB с 4GB RAM и 256GB с 4GB RAM.

Не трябва да се притеснявате ако изпуснете този телефон във вода, защото iPhone 11 е сертифициран по IP68. Оставете устройството да изсъхне, а след това може да го използвате както досега.

За този модел на Apple би било добре да знаете, че той има комплект от две 12MP камери всяка, допълнени, разбира се, от предна селфи камера, която също е 12MP.

iPhone 11 е на цена, която започва от 799,99 лв.*

iPhone XR

iPhone XR е телефон, който все още е на висота, въпреки факта, че е пуснат на пазара през 2019 г.  Той е много актуален и със спецификации достатъчни за средния потребител на смартфон. Дисплеят на iPhone XR е с размери 6,1 инча, така че ще се любувате на всякакви снимки или видео съдържание с удоволствие.

iPhone XR има три опции за вътрешна памет. По-точно, вариантите от които можете да избирате са iPhone XR с 64GB и 3GB RAM, 128GB и 3GB RAM или с 256GB и 3GB RAM.

IPhone XR също притежава сертификат IP67, което означава, че този модел iPhone е устойчив на пръски вода и на контакт с прахови частици.

Освен това трябва да знаете, че iPhone XR има 12MP основна камера и 7MP предна камера за селфита. Ако решите да закупите този модел телефон ще имате възможността да  снимате в 4K, така ще можете да се насладите на по-високо качество на изображенията.

Имате шанса да закупите iPhone XR на цени, започващи от 599,99 лв.

iPhone XS

Също пуснат на пазара през 2018 г., iPhone XS е малко по-добрата версия от телефона на Apple, описан малко по-горе. Въпреки по-малкия си размер, смартфонът има други качества, за които сме сигурни, че искате да научите повече.

iPhone XS притежава 5,8-инчов екран. Въпреки това телефонът е перфектен ако искате да гледате любимите си канали, за които сте абонирани, както и за всички други за дейности, за които използвате мобилен телефон.

Освен това iPhone XS Ви предлага три варианта за памет: iPhone XS с памет от 4GB и 4GB RAM, 256GB и 4GB RAM или с 512GB и 4GB RAM.

IPhone XS може да се похвали със сертификат IP68, което означава, че този модел телефон на Apple ще издържи на падане във вода в сравнение от неговия по-голям "брат"  iPhone XR.

Освен това iPhone XS има не една, а две основни камери по 12MP всяка, както и 7MP предна селфи камера.

Цената на iPhone XS започва от 609,99 лв*.

iPhone 8 Plus

Въпреки, че е на пазара по-рано от вече представените по-горе модели, iPhone 8 Plus е все още е изкушаващ телефон по отношение на своите спецификации, дори през 2022 г.

iPhone 8 Plus предлага 5,5-инчов Retina IPS LCD дисплей, който е идеален за потребител с не твърде високи изисквания. iPhone 8 Plus е само със сертификат IP67 и няма да пострада ако има контакт с няколко капки вода. Съветът ни е обаче да не го подлагате на крайни изпитания и да го потапяте под вода. iPhone 8 Plus може да и да оцелее, но определено ще загубите гаранцията му.

Възползвайте се да изберете между iPhone 8 Plus с 64GB и 3GB RAM, 128GB и 3GB RAM или малко по-щедрия модел по отношение на памет, а именно този с 256GB и 3GB на RAM.

Ако Ви допада iPhone 8 Plus за свой бъдещ телефон е добре да знаете, че разполага с комплект от две основни камери по 12MP всяка, докато предната селфи камерата е със 7MP.

Цената на iPhone 8 Plus започва от 489,99 лв*.

Кой от гореописаните модели бихте искали да закупите?

*цените важат за покупки на Flip.bg и са валидни към момента на създаване на тази статия.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама