New Balance – стилни и универсални обувки за него и нея

18:15, 01 ное 22 / Любопитно 25 1469 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Търсите подходящи ежедневни обувки? За начало искате те да са ви максимално удобни. Същевременно също е важно за вас да изглеждат добре. Ще откриете доста голямо изобилие от марки, които предлагат такива модели. Една много добра от тях е New Balance. Ще ви разкажем малко повече за това защо я препоръчваме и ще ви помогнем с избора.

Стилни с обувки New Balance през всеки сезон

Марката New Balance предлага чудесни обувки за всеки сезон. За начало за лятото ще откриете подходящи сникърси от плат в множество цветове. Има както такива в един, така и в няколко. Те осигуряват проветрение за крака и максимален комфорт както за почивка, така и за активно ежедневие. Освен това ще откриете и интересни модели на сандали, измежду които можете да подбирате.

За есен и пролет пък можете да изберете смесен модел от кожа и плат, който комбинира повече топлина, но и отново дишаща обувка. Същевременно има и налични опции само от кожа, които пък ще ви гарантират спокойствие в дъждовните дни. За зимния сезон ще откриете и високи сникърси над глезена, които са изработени от непромокаем материал и същевременно имат доста дебела подплата. Освен това има и някои опции на туристически обувки. Можете да разгледате всички предложения от марката тук: https://obuvki.bg/c/obuvki/marka:new_balance

Обувки New Balance за спортен и спортно-елегантен стил

Като цяло марката New Balance залага основно на ежедневния стил. Тя предоставя същевременно завършен цялостен тоалет и максимално удобство. Нейните модели за обувки са така създадени обаче, че могат да бъдат чудесно комбинирани не само с изцяло спортен стил, но и със спортно-елегантен такъв. Затова например ще откриете различни опции за подметки, които можете да вържете както с изчистен спортен панталон, така и с алтернативна спортно-елегантна рокля.

Освен това има налични доста цветове, като те са изключително разнообразни. Има класически такива. Ще откриете модели с бяла подметка и в класиечско черни и кафяво, но и такива с подметка в цвета на обувките. Освен това има и доста алтернативни цветове, като нюанси на лилаво, розово, жълто и още, както и не малко по-шарени опции.

New Balance в комбинация с чанти и други аксесоари

Обувките на марката New Balance се комбинират доста добре с разнообразие от чанти. Те могат да са от плат или от кожа, в различни размери и цветове. Всичко зависи от това какво харесвате. Можете например да изберете чанта в цвета на обувките или пък такава в този на якето или тоалета си. А спокойно е вариант и обувките и чантата да бъдат с няколко цвята. Освен с модели от самата марка, можете да комбинирате и с такива на множество други. Разгледайте 10 съвета как да изберете перфектна дамска чанта за ежедневието.

Можете да завършите вашия тоалет, включващ обувки New Balance и с още допълнителни аксесоари. Например с шапка за съответния сезон, интересни бижута или хубав шал. А защо не дори и с часовник, който допълва тоалета ви? Тук можете да откриете доста интересни и разнообразни часовници: https://obuvki.bg/c/aksesoari/chasovnitsi.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама