Анджелина Джоли ще се превъплъти в Мария Калас

18:40, 23 окт 22 / Любопитно 25 2351 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Холивудската актриса Анджелина Джоли ще играе главна роля в биографичния филм на режисьора Пабло Ларейн, посветен на оперната дива Мария Калас, съобщава Variety. Филмът ще се казва „Мария“. Той разказва за последните дни от живота на легендарната американска певица от гръцки произход.

Отдавна мечтая да обединя двете си основни страсти – киното и операта. Да направиш това с Анджелина Джоли, изключително смела и любознателна актриса, е невероятна възможност и истински дар“, споделя Ларейн.

Сценартия ще бъде поверен на Стивън Найт (Peaky Blinders, Locke). Все още не е обявена начална дата за снимките.

Анджелина Джоли обвини Брат Пит в насилие 

По-рано стана известно, че Джоли е подала насрещен иск за домашно насилие срещу бившия си съпруг Брад Пит като част от процедурата за продажбата на винарната. Адвокатите на актрисата казаха пред съда, че преговорите за продажбата на дела на знаменитости във винарната са се провалили, тъй като актьорът е поискал Джоли да подпише „споразумение за неразкриване на информация, което ще ѝ забрани да говори извън съда за физическото и емоционално насилие на Пит над нея и децата им, пише БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама