Зеленски издава книга с речите си по време на войната

10:49, 18 окт 22 25 2044 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Президентът на Украйна Володимир Зеленски ще издаде книга с речите си по време на войната с Русия. Очаква се изданието да излезе на книжния пазар на 6 декември.

Въведението ще бъде написано лично от самия Зеленски. Книгата ще носи заглавието Послание от Украйна“ и ще включва предговор от Аркадий Островски, редактор на „Economist“ за Русия и Източна Европа.

Подкрепата на Украйна не е мода или меме. Ако искате да разберете кои сме, откъде сме, какво искаме и накъде отиваме, трябва да научите повече за нас. Подкрепата за Украйна не е нещо временно, и няма да изчезне след войната. Тази книга ще ви помогне да научите много повече за украинския народ“, съобщи Зеленски, цитиран от БГНЕС.

Приходите от изданието ще отидат в United24 - инициатива, която Зеленски стартира за координиране на благотворителните дарения за Украйна.

Читателите ще имат възможността да се насладят на 16 ключови речи на президента, като, според него, в тях най-широко могат да бъдат разбрани украинският народ, неговите ценности и стремежи.

Бивш актьор и комик, Володимир Зеленски беше избран за президент на Украйна през 2019 г.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама