Ед Шийрън с нов сингъл, посветен на „Pokemon“

20:45, 23 сеп 22 / Любопитно 25 1937 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Любовта ми към „Pokemon“ започна със събирането на картички за размяна в началното училище, каза Ед Шийрън, който признава, че е вманиачен по покемоните. Той се е обединил със създателите на поредицата видеоигри за новия си сингъл и видеото е анимирано именно от тях.

Ед Шийрън стана баща

Песента е озаглавена „Celestial“ и излиза на 29 септември, предаде Sky.news. Споделяйки рисунка, на която е изобразен с героя Пикачу от игрите, Шийран написа в социалните мрежи, че е „започнал“ увлечението си по „Pokemon“ на седемгодишна възраст, като е събирал тематични карти.

След това е станал фен на анимационното телевизионно шоу, а на осмия си рожден ден е получил портативна конзола „Gameboy Colour“. „Обсебен“ е меко казано“, казва британският певец. Сега съм на 31 години, все още имам същия „Gameboy Colour и все още играя „Pokemon Silver по време на дълги полети“, продължи той.

Тамагочи се завръща с покемони

„Наистина, наистина го обичам. Като дете то ми даваше възможност да избягам в един фантастичен свят, който сякаш продължаваше и продължаваше, а в живота на възрастните носталгията е тази, която ме кара да се чувствам отново като дете“, споделя певецът. Запознах се с хората от „Pokemon, когато пътувах в Япония, и се пошегувахме, че ще напиша песен за тях. И ето че сега сме тук“.

Поредицата, съкращение от „Pocket Monsters (джобни чудовища), е създадена през 1996 г., но оттогава се е разраснала и включва множество телевизионни сериали, филми и игри с карти, пише БГНЕС. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама