Сексуални посегателства над жени на опашката за почит на кралицата

11:52, 17 сеп 22 / Свят 25 3251 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Лондонската полиция съобщи, че две жени са станали жертви на сексуални посегателства, докато са чакали на опашка, за да отдадат почит на покойната кралица Елизабет Втора, предаде Ройтерс. Те са били нападнати в градинка, в която е имало и други граждани, дошли на поклонението, а извършителят е задържан и срещу него вече има повдигнати обвинения. 

През последните три дни в Лондон се изви опашка от десетки хиляди граждани, желаещи да се простят с британска кралица, чиито тленни останки ще останат в сградата на британския парламент до понеделник. 

Силите на реда казаха, че вчера 19-годишен младеж на име Адио Адешине е бил изправен пред Уестминстърския магистратски съд, след като срещу него са били повдигнати две обвинения в нарушения на заповед за предотвратяване на сексуални посегателства.

Арестуваха мъж, почел паметта на кралицата в Мека

Както са видели хората на опашката, полицейските служители са били на разположение, реагирали са незабавно и са арестували мъжа", заяви представител на лондонската полиция. Той увери, че силите на реда ще продължат да гарантират сигурността на гражданите, които искат да се сбогуват за последно с Елизабет Втора, пише БТА.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 16:04, 17 сеп 22

Тези англичани, както и нашите медии се побъркаха с това поклонение. Зомбирани британци. Монархията им изсмуква паричките за сметка на кралското семейство, което си живее охолно, развратно и безгрижно.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама