Снимките на сериала „Короната“ спряха временно

18:35, 10 сеп 22 / Култура 25 2231 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Снимките на сериала „Короната“, който е за кралица Елизабет II и семейството ѝ, спряха временно заради смъртта на монарха, съобщи „Асошиейтед прес“, цитиран от БТА.

Питър Морган, сценаристът на телевизионния сериал, който се излъчва от 2016 г. досега, очакваше снимките на шестия сезон да бъдат преустановени от уважение към кралица Елизабет II.

Кои актьори ще играят Кейт Мидълтън и принц Уилям в „Короната“?

Короната“ е любовно послание към Елизабет II и засега нямам какво да добавя, само мълчание и уважение. Очаквам да спрем да снимаме в знак на почит към нея“, каза Морган пред „Дедлайн“.

Когато „Короната“ тръгва по стрийминг платформата „Нетфликс“ през 2016 г., създателите на сериала заявяват, че екипът ще преустанови снимките за продължителен период от време в случай на смъртта на кралицата.

Баща и син ще влязат в ролите на Чарлз и Уилям в „Короната“

Елизабет II почина в четвъртък на 96-годишна възраст в замъка Балморал в Шотландия. Тя е най-дълго властвалият монарх в британската история - 70 години и 7 месеца. След кончината ѝ на трона се възкачи най-големият ѝ син - 73-годишният Чарлз, който прие името Чарлз Трети.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама