Кои актьори ще играят Кейт Мидълтън и принц Уилям в „Короната“?

19:20, 04 сеп 22 / Любопитно 25 2771 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Създателите на нашумелия сериал на Netflix за британското кралско семейство разкриха актьорите, които ще изиграят младите Кейт Мидълтън и принц Уилям в шестия сезон на проекта.

Двама актьори бяха одобрени за ролята на Уилям. Руфъс Кампа ще играе принца като юноша, докато Ед Маквей ще го пресъздаде, докато учи в университета Сейнт Андрюс.

А образът на бъдещата херцогиня на Кеймбридж ще бъде въплътен на екрана от Мег Белами, уточни Deadline.

И тримата актьори са новаци, които преди това не са участвали в мащабни филмови или телевизионни сериали. Все пак Руфъс Кампа и Ед Маквей са известни със своите театрални изпълнения: Кампа участва в „Тайният дневник на Ейдриън Моул“ на Сю Таунсенд, а Маквей участва в пиесата „Лагерът на Зигфрид“ в лондонския The Old Vic Theatre). Мег Белами участва само в аматьорски проекти.

Петият сезон на The Crown ще бъде пуснат в Netflix през ноември 2022 г. Сюжетът ще се фокусира върху брачната криза на принцеса Даяна и принц Чарлз през 90-те години.

Снимките на последния шести сезон ще започнат през есента. Той ще бъде посветен на периода от 1997 г. до началото на 2000-те и ще покаже началото на връзката между принц Уилям и бъдещата му съпруга, пише БГНЕС.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама