Забраниха на актьорите Шон Пен и Бен Стилър да стъпват на руска земя

17:10, 05 сеп 22 25 2138 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

 

Москва добави 25 американски граждани към санкционния списък с лица, на които е забранено да стъпват в Русия, пише Клуб Z.

Сред тях се открояват имената на актьорите Шон Пен и Бен Стилър, които преди няколко месеца посетиха Украйна, за да изразят подкрепа във войната.

Шон Пен снима филм под бомбардировките в Украйна

В съобщението на сайта на руското външно министерство се открояват и имената на американски сенатори, които са особено гласовити в критиките си срещу Русия: Марк Кели (Аризона), Кевин Креймър (Северна Дакота), Майк Раундс (Южна Дакота), Кирстен Синема (Аризона), Ричард Скот (Флорида) и Патрик Туми (Пенсилвания).

„Враждебните действия на американските власти, които продължават да следват русофобски курс, разрушавайки двустранните връзки и ескалирайки конфронтацията между Русия и САЩ, ще продължат да намират решителен отпор“, уверява руското външно министерство.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама