Меган Маркъл стартира подкаст, неин първи гост бе Серина Уилямс

19:10, 25 авг 22 / Любопитно 25 2293 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Бившата американска актриса Меган Маркъл, съпруга на британския принц Хари, стартира своя нов подкаст, в който ще разнищва клишетата за жените, а първият ѝ гост бе тенис звездата Серина Уилямс, предаде „Франс прес“, цитирана от БТА.

Дванадесетте епизода на подкаста, наречен „Архетипи“ - име, което напомня за сина ѝ Арчи, но и за организация, която тя стартира заедно със съпруга си - ще бъдат „интимни и откровени“ разговори между херцогинята на Съсекс и нейните гости, пише в представянето на предаването в мобилното приложение „Spotify“.

Мегън Маркъл с подкаст посветен на жените

В първия епизод Маркъл и Уилямс, които са приятелки от няколко години, разговарят за амбицията и за различното значение, което думата може да има, когато се отнася за жена. „Дори не си спомням да съм усещала лично негативната конотация на думата „амбициозен, докато не започнах да излизам със съпруга си, казва Меган Маркъл, визирайки принц Хари. И според някои очевидно амбицията е нещо ужасно - поне за една жена, продължава тя. 

В началото на август Уилямс обяви, че ще се оттегли от корта след 25 години и 23 титли от Големия шлем. Тя заяви, че иска да се „съсредоточи върху това да бъде майка“ и върху „целите си в духовен план“.

Херцогът и херцогинята на Съсекс се отказаха от кралския си живот във Великобритания през 2020 г. и се преместиха в Калифорния, където сега живеят с двете си деца. След пристигането си в САЩ те създадоха няколко сътрудничества, включително изгодни партньорства с „Netflix“ и „Spotify“. Принц Хари се очаква да публикува мемоарите си до края на годината.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама