Съвети за по-здрава и по-дълга връзка с половинката

20:10, 22 авг 22 / Любопитно 25 2240 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Влюбването е красиво, лесно и вълнуващо преживяване, което често прераства във връзка. Понякога обаче изграждането на здрава и дълга такава се оказва трудно. А всъщност това е и най-голямото предизвикателство.

След като мине периодът, в който не забелязваме недостатъците в половинката си, започваме да се дразним от някои навици. Независимо дали става въпрос за хобитата му, или за част от начина му на живот, има момент, в който се разколебаваме за бъдещето на връзката.

Много двойки преодоляват тези моменти и успяват да запазят взаимоотношенията си. Ние сме ви подготвили няколко съвета, които ще ви помогнат да заздравите и удължите връзката си.

Бъдете положително настроени

Колкото и лош ден да сте имали на работа, когато се приберете вкъщи, бъдете положителни. Не прехвърляйте лошото настроение на половинката, защото тя не е виновна за това. Разбира се, можете да споделите проблемите и тревогите си, но не бъдете негативни към нея.

Когато не сте положително настроени към връзката си, половинката ви също няма да се чувства добре. А когато и двамата сте в лошо настроение, опасността да възникне конфликт е голяма.

Бъдете усмихнати и не отблъсквайте партньора с остро отношение. Ако имате проблем в отношенията с него - поговорете, но не бъдете резки.

Не се опитвайте да променяте другия

Когато се влюбим, партньорът ни изглежда перфектно в нашите очи. С течение на времето обаче започваме да виждаме неговите недостатъци. Със сигурност и той започва да вижда вашите.

Това не означава да промените същността на човека до вас. Все пак, вие сте го харесали и заобичали такъв, какъвто е. Тук е моментът и двете страни да направят компромис.

Ако не ви допадат всички негови хобита и интереси, приемете този факт. Така ще имате време за вас. Все пак, можете да откриете общи занимания за двамата.

При появили се различия в интимните отношения - предпочитания за еротично бельо, секс аксесоари от уебсайт Passion.BG от  или пози, можете да обсъдите въпроса и да постигнете консенсус.

Не забравяйте романтиката и бъдете интимни

В началото винаги ни е влюбено, розово и романтично. Когато връзката напредне или се появят деца, романтиката може да изчезне. Има и много случаи, в които двойките спират да бъдат интимни.

Не допускайте това и дори опитвайте нови неща. Намерете време и място само за вас двамата. Дори можете да отидете на романтичен уикенд. Припомнете си началото на връзката и страстта в нея.

Можете дори да пробвате нови преживявания с различни играчки за възрастни и други секс аксесоари.

Създавайте спомени заедно и не се поддавайте на рутината

Колкото по-дълго време сте заедно, толкова повече рутината ще навлиза във връзката ви. Не се поддавайте и смело създавайте спомени заедно - пътувайте спонтанно на нови места, запишете се заедно на танци или друг курс. Много често школите по танци организират групови екскурзии, които са чудесен момент само за вас двамата.

Ходете на кино, театър и концерти. Също така, можете да си направите план за семейни екскурзии до нови дестинации, за които сте мечтали.

*Платена публикация

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама