Смениха шефа на ДФ „Земеделие“

13:19, 19 авг 22 25 2535 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Управителният съвет на Държавен фонд „Земеделие“ освободи изпълнителния директор на Разплащателната агенция Николай Каварджиклиев. На проведеното днес заседание бяха освободени и неговите заместници Венцислава Монева, Петя Славчева и д-р Климент Петров, съобщиха от земеделското министерство.

Днес беше избрано и ново ръководство на Фонда. За изпълнителен директор на ДФЗ е назначен Георги Тахов. Негови заместници ще бъдат Ива Иванова, Владислава Казакова, Димитър Горов и Георги Динев.

Георги Тахов е доктор по икономика, специалност „Финанси, парично обръщение, кредит и застраховка“. Той притежава и магистърски степени по „Счетоводство и контрол“ от ВФСИ „Д. А. Ценов“, Свищов, „Право“ от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, както и „Стратегическо ръководство и управление на сигурността и обществения ред“ от Академията на МВР. Специализирал е икономика и управление на промишлеността в Германия. Георги Тахов притежава дългогодишен управленски опит в Националната агенция за приходите. Владее немски и английски език.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 14:35, 21 авг 22

Правилно!Да го махат!Тоя те спазва законите, прави каквото му кажат!
А,сега,да види добре ли е да те правят на маймуна,както той се подиграва с възстановените на работа!
Дано никога не си намери работа!!!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама