Борисов: Ако махнат Кирил и Асен, ПП стават приятна партия

13:31, 15 авг 22 / Политика 25 2286 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Ако махнат Кирил и Асен, ПП стават много приятна партия и може да се коалираме, ако ДБ махнат някой и БСП махнат някой, ние сме се махнали, година и половина не управляваме, но къде са парите. Това каза лидерът на ГЕРБ, който посети днес Кюстендил, в отговор на въпрос ще се коалира ли неговата партия с някого за парламентарните избори на 2 октомври.

„Шест месеца по толкова много пари – близо 150 милиона на месец, откраднаха чрез посредници. Ако и този път българите са наивни, и Господ няма да ги спаси“, каза Борисов по адрес на съпредседателите на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев.

Той заяви, че в ГЕРБ са категорично за 100% диверсификация от „Газпром” и има „има сто начина“ да се докара газ. По думите му проблемът е, че държавата не продължава да налива милиарди за посредници, предаде bTV.

По-рано днес народният представител от БСП Явор Божанков нарече „Възраждане“ „малкият ГЕРБ“. На това Борисов отговори: „Нямам нищо общо с „Възраждане“! Ако това е малкото ГЕРБ-че и ги бие, какво става с Корнелия Нинова и голямото БСП?“, попита Борисов.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 4
1 Анонимен 14:49, 15 авг 22

Вие май взаимно не се искате шут на двамата и да се решат проблемите

2 Анонимен 16:18, 15 авг 22

Те пък казват ако махнат Бойко правим коалиция на кого да вярваме война за пари .Бойко ако беше дал на хората и не убиди пенсионерите като Лош човешки материал щеше да е номер 1 но сега е трудно постижимо

3 Анонимен 19:01, 15 авг 22

Абе тоя докога ще ни досажда с просташката си реторика. Борисов е вреден и токсичен не само за България, но и за целия ЕС. Дърт мафиот и патологичен лъжец и крадец!

4 Анонимен 20:52, 15 авг 22

Дърт комунист и крадец.Лъжец.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама