Демерджиев дошъл в МВР, за да довърши мутрите

14:59, 11 авг 22 / Политика 25 2614 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Аз съм дошъл в МВР, за да довърша мутрите, а не да ги връщам някъде другаде. Моята цел е така да свърша тази работа, че тя да издържи пред закона и да има осъдителни присъди. И това възнамерявам да направя. Това заяви служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев в Министерския съвет.

Той добави, че в министерството има десетки хиляди служители, а са сменени единици.

Рашков: Промените в МВР целят връщане на модела „ГЕРБ“

Коментарът му е по повод интервюто на бившия вътрешен министър Бойко Рашков пред bTV. Рашков смята, че с промените в МВР се цели връщане на модела на управление на ГЕРБ. „Надявам се да видим персонална корекция в ръководството на МВР“, заяви бившият вътрешен министър, уточнявайки, че не визира Демерджиев.

Има разместване в управлението на Гранична полиция, чиято цел е, единият досегашен директор да поеме изцяло охраната на мигрантския натиск и сухопътната граница. А, новоназначеният, който има повече компетенции административни, да се занимае с процеса по влизането в Шенген. За да отделим достатъчно внимание на този процес, изоставаме там. Дори съм разговарял предварително с всеки един от служителите и съм обяснил защо“, посочи Демерджиев, цитиран от БНР.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама