„Слави Трифонов се нарежда в историята до терористите от атентата в „Св. Неделя“

15:06, 27 юли 22 / Политика 25 3453 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Партията ИТН отива в историята, а Слави Трифонов не само отива в историята, но отива там като най-големия злодей и терорист, редом с тези комунистически терористи от атентата в църквата „Света Неделя“ през 1925 година“. Това коментира журналистът Веселин Стойнев.

„Трифонов ни провали една година! Една година от политическия живот на България пропадна заради една холограма от диванчето. ... Да се очаква, че неотцепилите се от ИТН изведнъж ще се окажат честни и почтени точно на ексхумацията на третия мандат, защото Слави Трифонов обяви, че той е мъртъв, е наивно“, каза той в ефира на БНР.

Обрат: БСП връща неизпълнен мандата на Радев

„БСП не очакваха толкова бързо да дойде сривът след решението им да внесат програма за 6 месеца в парламента“, посочи журналистът.

Според него е станало ясно и от думите на Георги Свиленски, че политическата класа и избирателите са разделени на две - от едната страна са БСП, ПП и ДБ, а от другата са ГЕРБ, ДПС, „Възраждане“ и ИТН. „Това е много ясен фронт, с който отиваме на следващите избори. Предполагам това ще мотивира избирателите за по-висока избирателна активност“. 

Той прогнозира по-висока избирателна активност на предстоящите предсрочни парламентарни избори.

Влизаме в избори в една огромна институционална каша. Най-големият проблем е КЕВР. Без председател на Комисията не може да се лицензира дори интерконекторът с Гърция. Залагаме си нова бомба за октомври и ноември“. 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 3
1 Анонимен 16:56, 27 юли 22

Психически неуравнесен

2 Анонимен 19:20, 27 юли 22

Слави е продукт на скритата държава, на ДС, на Мафията.

3 изпя си чалгата 20:18, 27 юли 22

Явно го държат с компромати и той ближе подметки

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама