Джордж Мартин обеща различен край на Game of Thrones

19:20, 10 юли 22 / Любопитно 25 1583 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Американският писател-фантаст и автор на поредицата от романи „Песен за леда и огъня“ Джордж Р. Р. Мартин разкри подробности за новата си книга „Ветровете на зимата“. Той пише за това в личния си блог Not a Blog.

Авторът отбеляза, че събитията, които се случват в творбата, ще се различават от тези, показани в поредицата Game of Thrones. Според писателя неговите романи са по-големи и по-сложни от поредицата. „Например, в романа ще се появят нови герои, които ще повлияят на сюжета. Ще кажа също, че не всички герои, оцелели до края на Game of Thrones, ще доживеят до края на цикъла „Песен за леда и огъня“. Точно както не всички герои, които умират в „Игра на тронове“, ще умрат в книгата“, каза той, цитиран от БГНЕС.

Планират продължение на „Игра на тронове“, посветено на Джон Сноу

Мартин добави, че не може да говори за края на романа. „А финалът? Ще трябва да се изчака, докато стигна до него. Някои неща ще останат същите, а много няма“, каза той.

„Ветровете на зимата” е епичен фентъзи роман на американския писател Джордж Р. Р. Мартин, шестата и предпоследна част от сагата „Песен леда и огъня“. Очаква се този роман да бъде завършен и публикуван през 2022 г. Книгата е косвено свързана с шестия и седмия сезон на телевизионния сериал „Игра на тронове”.

***

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама