Нинова: Свалянето на правителството ще се отрази в хаос

20:53, 22 юни 22 / Политика 25 1619 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Свалянето на правителството ще се отрази в хаос, нестабилност, липса на парламент, който стабилно да взима решения. Това заяви Корнелия Нинова в кулоарите на парламента.

Днес е тежък ден за това, което очаква България и народа, ако депутатите не проявят отговорност“, добави тя.

Петков: Ние сме тук за дългата игра

Нинова заяви, че ако ПП поканят БСП на преговори, те ще се съгласят. „Смятам, че коалиционното споразумение трябва да се актуализира, от миналата година досега настъпиха доста промени в икономическия, социалния живот, избухна войната в Украйна, последиците от ембаргото са доста тежки“, допълни тя, цитирана от bTV.

Според депутата от БСП Георги Свиленски ИТН, ДПС и „Възраждане” свалиха едно правителство, което водеше България към по-добри времена. „Тепърва предстои да се развърти конституционната процедура и се надявам разумът в българските депутати да надделее и България да има след това едно работещо правителство”, добави той, цитиран от Нова телевизия.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 01:25, 23 юни 22

спешно предложение за заем

имате ли нужда от финансова помощ? имате ли нужда от спешен заем или бизнес заем, тогава ни изпратете имейл чрез {[email protected]}

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама