Алекс Раева за Слави: Вече въобще не е смешно, въобще не е шоу

14:20, 19 юни 22 25 2288 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Слави Трифонов не е успял да извлече от политката това, което трябваше да извлече. Това коментира певицата Алекс Раева, която работеше с Трифонов, докато все още беше телевизионен водещ.

Раева призна, че не се е изненадала от решението на Трифонов да влезе в политиката.

„Очаквах Слави Трифонов да влезе в политиката“, сподели тя в ефира на bTV. „Още докато работех там усещах, че натам го влече. Бях убедена, че ще стане, защото той е доста целенасочен човек. За съжаление обаче не събра правилно тези качества и не извлече каквото трябваше да извлече.

За пръв път формацията на Слави Трифонов се яви на изборите през април 2021 г. и стана втора политическа сила. На предсрочните избори през юли групата на Има такъв народ (ИТН) беше най-голямата в парламента, но не успя да състави правителство. През ноември формацията взе петото място в парламента и стана част от управляващата коалиция.

На 8 юни Слави Трифонов обяви, че ИТН напуска коалицията, но това предизвика разцепление в партията.

Мисля, че срамът е голям и не бива така да става“, каза още Алекс Раева. „В момента сме на един сериозен кръстопът, в който трябва да направим правилния избор. Вече въобще не е смешно, въобще не е шоу.“

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама