Джо Байдън падна от колело

10:53, 19 юни 22 / Любопитно 25 1804 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Президентът на САЩ Джо Байдън претърпя нелеп инцидент. Той паднал, докато се опитва да слезе от велосипеда си след разходка в Националния парк „Кейп Хенлопен“ близо до къщата си на морския бряг в щата Делауер, предаде Асошиейтед прес.

„Добре съм“, увери пресата Джо Байдън, след като агенти от „Сикрет сървис“ бързо му помогнаха да стане от земята. Президентът обясни, че е паднал, защото обувката му се закачила в педала на велосипеда.

След кратко прекъсване и разговор с местните жители, американският лидер отново яхна велосипеда и продължи разходката. Семейство Байдън се оттегли за почивните дни в курортното градче Рихобот Бийч за да отбележат 45-тата годишнина от сватбата им. С тях е и първата котка Уилоу, предаде БТА.

Това не е първият инцидент, който 79-годишния Байдън претърпява, откакто е президент. Преди година той успя да се спъне три пъти по стълбите, докато се качваше в президентския си самолет в Мериленд.

Байдън, който е най-възрастният човек, станал президент на САЩ, тогава успя да се изправи сам, без помощ.Той се обърна, за да поздрави военния офицер, стоящ отдолу, преди да се качи на самолета.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама