Първа снимка на Мария Бакалова с екипа на „Марвел“

12:30, 16 юни 22 / Любопитно 25 2397 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Българската актриса Мария Бакалова, която направи пробив в световното кино с ролята си в „Борат 2“ и беше номинирана за „Оскар“, публикува първа снимка с „Пазители на галактиката“ на „Марвел“.

На нея се виждат събрани в неформална обстановка актьорите Пом Клементиев, Сара Алами, Крис Прат, Карън Гилън, Стивън Блейкхарт, режисьорa Джеймс Гън и певецa Нико Сантос. Което ни дава повод да смятаме, че снимките вероятно ще започнат съвсем скоро, а подготовката върви с пълна сила. 

Мария Бакалова става част от вселената на Marvel

Както наскоро стана ясно, тя е новото попълнение в киновселената на „Марвел“ с ключова роля в „Пазители на галактиката“. Каква точно ще бъде тя и сюжетът на третия филм от поредицата се пазят все още в тайна. Заедно с нея на екран ще видим Мария в звезден актьорски състав, в който се отличават имената на Крис Прат, Зоуи Салдана, Вин Дизел и Дейв Батиста.

Мария Бакалова разказа за новия си филм

Българската актриса направи пробива си в световното кино, след като британският актьор и комик Саша Барън Коен я покани да изиграе дъщеря му в „Борат 2“. За изпълнението си Бакалова получи добри отзиви и редица награди, както и номинация за „Оскар“. Премиерата на „Пазители на галактиката 3“, режисиран от Джеймс Гън, се очаква на 5 май 2023 г.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама