Големите кавички: „Сякаш токът и за Трифонов беше спрял“

12:23, 13 юни 22 / Големите кавички 25 1826 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

„Трифонов днес положи неимоверни усилия да се разграничи от проверката на „Капитан Андреево“. Той като Борисов сякаш му е бил спрял тока и не е бил запознат със случващото се“. Така говорителят на кабинета Лена Бориславова коментира интервюто на лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов, след като той обяви, че партията му се оттегля от коалицията. Бориславова направи аналог с първата реакция на новината от страна на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, който обяви, че не знае какво се случва с управлението на страната, защото нямал ток.

Борисов не знаел какво става с коалицията, нямал ток

„Това, което мен ме изненада, беше, че Трифонов твърдеше, че не е запознат със ситуацията. Твърдеше, че не знае какво се случва на Капитан Андреево. Не искаше да знае какво се случва, прекъсна журналиста, който му задаваше въпроси, когато се опита да му обясни какво се случва. Стори ми се странно“, посочи Бориславова.

Според нея причината за напускането на коалицията със сигурност не е Северна Македония, защото премиерът няколко пъти е казал, че тази тема ще се решава в Народното събрание.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама