Майка от Царево: Политикът Емил Пейчев едва не уби детето ми

18:55, 11 юни 22 25 3456 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Катастрофа с общинския съветник в Царево Емил Пейчев. За инцидента съобщи сайтът Flagman.bg

„Политикът от Царево Емил Пейчев едва не уби детето ми при пътен инцидент, който предизвика с умисъл“. Това твърди пред местния сайт Нели Пампорова, която днес се обадила на дежурния редактор, за да разкаже потресаваща версия на ПТП, което е станало преди часове в Царево.

Репортерската проверка на медията показва, че вчера е регистрирана катастрофа в 18:03 часа на територията на Индустриалния парк. В този район е фирмената база на Пейчев, както и тази на Мариян Секулов, който му е конкурент в бизнеса с климатици.

ПТП-то е между джип „Доч“ без номера, шофиран от Мариян Секулов и джип „Сузики“, управляван от Емил Пейчев. Щетите са материални, няма пострадали лица. Нито един от двамата водачи не е употребил алкохол или наркотици, установили са служителите на РУ на МВР в Царево.

Ето версията на Нели Пампорова, майка на 12-годишния Давид и съпруга на Мариян Секулов, публикувана от Flagman.bg

„Малко след 18.00 часа ми се обади сина ми Давид. Той ми каза: „Мамо, моля те ела към гаража на тати, един човек ни удари!“. Тръгнах към Индустриалната зона. Малко след това ми позвъни и съпруга ми Мариян, който ми уточни, че ги е блъснал Емил Пейчев. Според него -  умишлено. Емил видял, че джипът няма номера, тъй като Мариян го закупи наскоро, докараха му го с платформа и го остави при един автомонтьор. Вчера го взе и трябваше да го прибере в неговия гараж. Мъжът ми разказа, че Емил първо шофирал бус, но тъй като той е работен и щял да му трябва, го оставил, взел един стар джип „Сузуки“-то и изчакал в пресечката, за да ги блъсне. Това ми го потвърди и детето. Той ми каза: „Мамо, този човек спря, изчака ни, засякоха ни се погледите, направихме контакт с очите и в този момент той връхлетя срещу нас. Беше ужасно, много страшно!“.

Късмет е, че мъжът ми е бил с джип „Доч“, който е 3 тона и въпреки това е избутан от пътя. Може сами да си представите колко силен е бил ударът и какво щеше да се случи, ако беше с друг автомобил. Добре, че детето ми е било на предната седалка, а не на задната, защото тя е поела основния удар.

Това е джипът на Мариян Секулов, който е изтласкан от пътя след сблъсъка

Задната дясна врата е поела основния удар

Жалкото е, че с Емил Пейчев бяхме семейни приятели, но когато Мариян създаде своята фирма той пощуря и направи страшни циркове. Хората от Царево знаят, че ние не сме единствените, с които има проблем. Семейство Пейчеви като цяло е в конфликт с целия град.

Според мен, Емил умишлено е предизвикал тази катастрофа, защото е видял, че джипът е без номера и е искал да предизвика катастрофа, за да дойде полиция и да създаде проблеми на мъжа ми. Аз отидох след катастрофата и му казах: „Емо, имаш проблеми с Мариян, но защо го направи. Детето ми беше в тази кола. Можеше да пострада!“. Той ме погледна и ми отговори: „Изобщо не ме интересува!“. Кълна се, такава беше реакцията му. Недоумявам как на психически здрав човек би му хрумнало да види детето в колата и жаждата за мъст и лошотията да са толкова по-силни от морала, ценностите, човечността и бащиното чувство, защото и той е баща и има деца…“. 

Общинският съветник и лидер на Продължаваме промяната в Царево Емил Пейчев обаче не смята, че се е случило нещо необичайно. От Flagman.bg са разговаряли и с него. Ето версията му: 

„Смятам, че не е станало нищо кой знае какво. Най-обикновено ПТП. Не съм искал да се случи нещо подобно, но в крайна сметка такива неща стават.

Въпросният Мариян Секулов се движи от няколко дни с американски джип без номера. Демонстрира всячески, че джипът е много мощен и кара с висока скорост. Излизайки от моята пресечка, видимостта ми беше намалена, защото имаше един паркиран бус.

Там няма никакъв трафик и си излизам традиционно много леко. Почти се бях включил в движението, когато с бясна скорост се появи въпросният бял джип, след което стана катастрофа. Хубавото е, че няма ударени хора.

Направи впечатление, че отпред на дясната седалка беше синът му, който е на 12-13 години. Дойде полиция, установи какво се случи. Взеха ни проби за наркотици и алкохол. И на двамата бяха отрицателни.

Мариян Секулов го глобиха, защото управлява джип без номера. Белият бус, който скриваше видимостта е на моята фирма, но го използват работниците ми. Не съм сменял колите, нито съм искал да предизвиквам умишлено подобен инцидент. Да не съм луд да го направя? Моят джип е много по-малък и щеше да се свие при по-сериозен удар. Заради това се втрещявам се на твърденията на Нели Пампорова, че съм се блъснал с умисъл в „Доч“-а“. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама