„Някой е сложил лицето на Трифонов върху фигура на Борисов“

15:03, 09 юни 22 / Политика 25 1592 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Слави Трифонов гледа как Костадин Костадинов печели от подобни скандални неща всеки ден и може би е решил, че неговата звезда е тръгнала да залязва и това да не се случи, поне не скоропостижно. Той обаче е в управлението. Не разбирам като какъв се е заявил - лидер на партия, негови министри, негови подопечни. Оставам с усещането, че някой е сложил лицето на Трифонов върху фигура на Борисов и му е сменил гласа. Този коментар направи пред БНР политологът Любомир Стефанов.

ИТН биха могли да се върнат и да работят с ПП въпреки обвиненията, които отправиха едни към други, и така ще влязат в категорично противодействие на този нов морал, на това благоприлично поведение, което се очакваше от тях да въведат като норма", смята той. 

Според Стефанов темата за бюджета се е оказала взривоопасната зона.

„Има такъв народ“ излиза от коалицията

„Дотук ИТН никъде не е тръгнал да отива. Второ - ако сега направят обратен завой, което не изключвам, пазарлъкът ще стане брутален. ... Трето - не виждам как ще стигнем до гласуване на какъвто и да било бюджет, при положение, че влезем в сценария, при който се гласуват оставки на министри, нови министри, гласува се шеф на КПКОНПИ и т.н. Въобще не мисля, че ще влезем в този сценарий, а ако влезем, развръзката е ясна - няма как да има мнозинство, което да гласува промени в състава и структурата на МС и въобще не можем да стигнем до гласуване на бюджет, така че - предсрочни избори“, коментира още той. 

Политологът не изключи появата на т.нар. „златен пръст“, който да подкрепя правителството.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Златко 16:58, 09 юни 22

Аз пък си мисля, че няКОЙ е сложил лицето на олигарха Иво Прокопиев върху тялото на Кирил Петков!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама