Холи Бери се снима в нов психотрилър

14:05, 14 май 22 / Любопитно 25 1472 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Холи Бери се присъедини към актьорския състав на филма на Lionsgate „Mother Land“, чиито международни продажби ще стартират на пазара в Кан следващата седмица.

Режисьор на филма, който ще започне да се снима през следващата година, е Александър Ажа, чиито известни предишни филми са „The Hills Have Eyes“ и „Piranha 3D“.

Холи Бери с контузия на снимачната площадка

Филмът ще разкаже историята на майка и нейните синове близнаци, които от години са измъчвани от зъл дух. Когато едното от момчетата си задава въпроса дали е истинско - свещената връзка в семейството е нарушена и те са изправени пред борба за оцеляване.

Толкова сме развълнувани да работим отново с Холи и Алекс. Холи е убедителна на екрана - тя е перфектният човек, който може да предаде психологическия ужас на тази майка, опитваща се да защити семейството си“, заяви президентът на продукцията на Lionsgate Ерин Уестърман. 

55-годишната актриса направи режисьорския си дебют миналата година с филма „Bruised“, в който също така участва, и разкри, че „определено“ иска да застане зад камерата отново, пише БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама