„Intelligent Music Project“ два дни преди Евровизия: От най-добрите сме

15:16, 08 май 22 / Култура 25 1721 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Два дни преди първия полуфинал на Евровизия"- как се чувстват „Intelligent Music Project“. „Чувстваме се доста по-добри, ние бяхме достатъчно подготвени, знаейки какво ни предстои тук. Знаехме какво да правим на сцената, тъй като доста пъти вече сме свирили парчето на живо“, заяви Бисер Иванов от „Intelligent Music Project“.

В този моменти ние сме много фокусирани върху това, което трябва да направим. И сме много концентрирани върху представянето“, допълни Рони Ромеро.

Групата ще представи страната ни с песента „Intention“. „Все по-ясно ни е всичко, което се случва на сцената, и на мен страшно много ми харесва как изглежда и това ме кара да се чувствам още по-добре“, добави Славин Славчев пред БНТ.

„Intelligent Music Project“ с нова песен седмица преди Евровизия

Честно казано - да чувстваме се по-уверени, но ние се чувстваме уверени още със самото ни идване. Но се чувстваме по-уверени в сценографията, защото тя става страхотна като шоу и като осветление. Още по-добре се прецизираха нещата“, сподели Стоян Янкулов-Стунджи.

„Всичко става супер. Изглежда много по-добре. Хората наместват таймкодовете и шоуто става още по-хубаво. Всичко е супер. Аз мисля, че сме от най-добрите“, прогнозира Иво Стефанов.

Музикантите дават заявка за класическо модерно рок шоу с ефекти, светлини и LED екрани. „Специално аз трябва да внимавам за много неща, обвързани с камерите и с операторската работа. Да не издавам много тайни, но има един оператор, който се качва на сцента, и аз трябва много да внимавам за него, защото вчера щях да го отнеса“, разказа Димитър Сираков.

Първа репетиция на „Intelligent Music Project“ за Евровизия

„Ние сме там да се представим добре, да си свършим работата. Просто ще излезем и ще направим едно добро шоу както винаги, а пък да става каквото ще“, заяви Славин Славчев.

Аз очаквам да се класираме за финалите със сигурност. Виждам, че отклика след втората ни репетиция е изключително полижителен“, каза още Димитър Сираков.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама